Shopee maak verbruikersinkopiedag lewendig deur TREASURE en Dita Karang aan te bied

  • Whatsapp

Read More

Op die hoogtepunt van die 3.15 Verbruikersinkopiedag-veldtog, nooi Shopee al sy gebruikers om die dag te vier deur nuwe dinge te verken wat hulself gelukkiger kan maak. Om dit te voltooi, bied Shopee weer ‘n program aan met die titel Shopee Consumer Shopping Day TV Show. Hierdie geleentheid was ook die afsluiting van die opwinding van die #315 Consumer ShoppingDay-veldtog wat regstreeks deur die Shopee Live-toepassing, RCTI, SCTV, INDOSIAR en Youtube Shopee Indonesia uitgesaai is.

Die Shopee-verhoog vir die TV-program Consumer Shopping Day is suksesvol opgekikker deur die bekende Koreaanse seunsgroep, TREASURE en Dita Karang van die meisiegroep Secret Number!

The TREASURE MAKER en Lockey het daarin geslaag om hul verlange los te maak met ‘n spesiale optrede van hul afgod wat baie indrukwekkend verskyn het. Boonop het TREASURE 2 nuwe comeback-liedjies gebring, naamlik JIKJIN en U. Intussen het Dita Karang daarin geslaag om die gehoor te verstom met liedjies in Indonesies, Miskien Vandag, Môre of Later.

Lees ook: Weeklikse vrystellings Album Speel Spel: Ontwaak

Hoof van bemarkingsgroei Shopee Indonesia Monica Vionna het gesê: “As die eerste Mega-uitverkoping aan die begin van hierdie jaar wil ons verseker dat alle Shopee-gebruikers hul dag as verbruikers ten volle kan vier en met vreugde gevul kan wees. Shopee Verbruiker-inkopiedag TV-program is die regte oomblik om die klimaks van die veldtog-opwinding te wees waar alle Shopee-gebruikers kan voel om King & Queen te wees. Afgesien van die buitengewone aanbiedinge tydens hierdie veldtog, luister ons steeds na verbruikersbehoeftes en motiveer hulle beslis om nuwe belangstellings te ondersteun wat nog nooit vantevore probeer is nie. Ons hoop dat gebruikers jou dag kan vier en die hele reeks feestelike 3.15 Verbruiker-inkopiedag-veldtog kan geniet.”

Die Shopee-verhoog vir die Consumer Shopping Day TV Show is ook opgekikker deur ‘n reeks top Indonesiese kunstenaars soos King Nassar, Al & Andin, Lesti & Billar, en Fuji & Tariq wat skouspelagtige optredes vir alle Shopee-vriende aangebied het.

Die optrede van al die kunstenaars gisteraand het daarin geslaag om die hoogtepunt van die Shopee 3.15 Verbruiker Inkopiedag-veldtog af te sluit deur ‘n glimlag aan elke gebruiker te gee.

Nie net om spesiale optredes van die gassterre aan te bied nie, tydens die Shopee Consumer Shopping Day TV Show, kan alle Shopee-gebruikers ‘n verskeidenheid aantreklike promo’s en skouspelagtige pryse geniet wat huis toe gebring is.

Deur Shopee se unieke interaktiewe speletjie, Goyang Shopee COD, het Shopee-vriende die geleentheid om skouspelagtige pryse soos Gold, Samsung Galaxy S21 Ultra Smartphone, Samsung Galaxy Z Flip 3, Honda Scoopy-motorfietse en Honda PCX te wen. Trouens, droommotors soos Honda Brio, Honda BRV en Honda HRV is pryse wat deur alle Shopee-gebruikers tydens die spesiale Goyang Shopee COD-segment gewen kan word. (RO/OL-1)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae