Raffi Ahmad en Luna Maya bied aan by die bekendstelling van die BNI-Batik Air Co-Brand Card

  • Whatsapp

Read More

KUNSTENAAR Raffi Ahmad en Luna Maya het die bekendstelling van die BNI-Batik Air Co-brand Card bygewoon, wat by die Batam Aero Teknik-loods gehou is. Hulle het ook die jongste BNI-Batik Air Co-brand Card ontvang wat deur Rusdi Kirana, uitvoerende hoof van Lion Air Group, en Royke Tumelaar, president van die BNI, oorhandig is. Die BNI en Batik Co-Brand-samewerking word ook verwesenlik deur die BNI Batik Air Co-Brand-kaartbeeld op die liggaam en op die vliegtuig te merk.

Die kaarte wat deur Raffi en Luna gehou word, is die resultaat van die samewerking van BNI X Batik Air wat meer voordele vir reisentoesiaste kan bied. Eienaars van die BNI-Batik Air Co-brand Card word bederf met verskeie voordele wat inkopies en vliegaktiwiteite selfs meer gemaklik maak.

Boonop is daar ook promosies vir kaarthouers wat daarvan hou om inkopies te doen terwyl hulle op reis is, wat wissel van welkome terugbetaling vir die eerste transaksie, spesiale inkloktoue by die lughawe, ekstra bagasie tot 10 kg, uitvoerende sitkamergeriewe, tot kaartjie-opgraderingsfasiliteite vanaf ekonomiese klas tot eerste klas besigheid.

“Hierdie kaart maak baie wins. Dit is waarvan ek hou van die BNI-Batik Air Co-brand Card. Verder, as ‘n sakeman, is die mobiliteit van my span en ek redelik hoog en sal grootliks gehelp word deur die gerief en voordele van hierdie kaart,” het Raffi Ahmad gesê.

As ‘n beïnvloeder vereis Raffi Ahmad se besige skedule dat hy en sy span gereeld moet reis. Volgens hom is die Co-brand-kaart die regte keuse vir besigheid en reis.

“Ek hou baie daarvan om hierdie kaart te gebruik, elke keer as ek ‘n kaartjie vir die span koop, sal ek kontant terug kry, en die prys is beter,” het hy bygevoeg.

Lees ook: 7X24 en One Forever-flieks begin op KlikFilm wys

Luna Maya het bygevoeg, die kaart is geskik om aan die behoeftes van sakelui sowel as reisigers te voldoen.

“Vanaf gratis vliegkaartjies, kontantterugbetalings, aansoek om ‘n kredietkaart met slegs e-tekens tot die opening van ‘n spaarrekening deur slegs selfies in BNI Mobile Banking enige tyd en enige plek #GaPakeNanti te gebruik, is dit regtig maklik om te kry. Dit maak my dinamiese lewe gemakliker Ek is seker dat hierdie samewerking tussen BNI en Lion Air Group kan bydra tot die gerief van kliënte om voort te gaan om produktief te wees in die uitvoering van hul aktiwiteite,” het Luna gesê.

BNI bied ‘n spesiale terugbetaling-promosieprogram van tot IDR 2,5 miljoen vir kaartjie-aankope deur die BNI-Batik Air Co-handelsmerkkaart by die kaartjiekantoor, webwerf, Lion Air-toepassing, Batik Air, Wings Air en Super Air Jet te gebruik. Promosie is geldig tot 31 Maart 2022 en kan gekombineer word met 0% paaiementpromosie en BNI Beloningspunte-aflossing. Daar is ook ‘n Rp 200 duisend kontantterug vir diegene wat ‘n Selfie Spaarrekening oopmaak, wat geldig is tot 31 Julie 2022.

“Ons het die BNI-Batik Air Co-handelsmerkkaart ontwerp om werklik aan die behoeftes van vandag se sakemanne, professionele mense en reisigers te voldoen. Met ‘n volledige reeks voordele en oplossings bied hierdie kaart die volgende vlak van gerief vir ons kliënte. Ons hoop dat hierdie gerief hulle meer selfvertroue kan maak om enige tyd en enige plek transaksies te doen. Ons bied ook ‘n verskeidenheid spesiale aanbiedinge om klante te bederf tydens die bekendstelling van die BNI – Batik Air Co-brand Card,” het Corina Leyla Karnalies, BNI Verbruikersbesigheidsdirekteur, verduidelik.

Corina het verduidelik, hoe om ‘n BNI-Batik Air Co-brand Card te kry, is baie maklik. Met BNI Mobile Banking.Vir kredietkaarte is dit genoeg om met ‘n e-teken te registreer en vir ‘n debietkaart, maak net ‘n spaarrekening oop met ‘n selfie, kliënte kan dadelik ‘n BNI Batik Air Co-brand Debietkaart hê.

“Klante kan onmiddellik voordeel trek uit verskeie voordele vir spesiale promosies in die konteks van bekendstelling tot einde Desember 2022,” het hy afgesluit. (RO/OL-7


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae