Dit is die nuus van Jin BTS nadat hy ‘n operasie ondergaan het

  • Whatsapp

Die agentskap van Jin BTS het onthul dat die afgod tans herstel nadat hy ‘n operasie aan sy problematiese vinger ondergaan het.

Big Hit Music het aangekondig dat Jin ‘n besering aan sy linkerwysvinger opgedoen het weens sy aktiwiteite, maar die probleem is Vrydag (18/3) dadelik met ‘n operasie aangespreek om die beskadigde sening te herstel.

Lees ook: Kara Chenoa stel liedjie Missus Superficial (Poison) vry

Saterdag het die agentskap gesê die operasie het goed afgeloop en Jin sal daarop fokus om te herstel, soos aangehaal uit Soompi, Saterdag.

“Die operasie het volgens die dokter glad verloop. Me Jin is die oggend van Saterdag 19 Maart uit die hospitaal ontslaan en het gerus. Hy sal vir ’n rukkie ’n gips dra vir stabilisering en spoedige herstel,” het Big Hit Music oor Jin se huidige toestand gesê.

Verder het Big Hit Music verklaar dat hy sal voortgaan om die gesondheid en veiligheid van sy lede te prioritiseer talenten ondersteun Jin se herstel sodat hy optimaal kan wees en soos gewoonlik kan terugkeer na gesondheid. (Ant/OL-6)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae